С бурното развитие на шивашката индустрия в България през последните години се разви и търсенето от страна на потребителите на качествени марки шевни машини.
През 2000 година “Юнуз” ООД гр. Хасково започва да предлага индустриални шевни машини “СИРУБА” на българския пазар. Редица шивашки фирми реализират продукцията си с тези машини, предлагайки работа и препитание на стотици работници.

 

През 2003 година “Юнуз” ООД вече е официален представител на “СИРУБА” за България и през същата година получава удостоверение от патентното ведомство на Република България, удостоверяващо, че в държавния регистър на марките е вписан лицензионен договор за разрешение за използване на марка “СИРУБА”:

 

– за изключителна лицензия;
– за цялата територия на Република България;

 

На 24 юни 2004 година бе тържествено открит първият и единствен в страната шевен център “СИРУБА” в Хасково. На откриването присъстваха представители на тайванския завод производител Kaulin Mfg. Co., Ltd. г-н Джефри Хуанг – топ мениджър и мениджърът за Европа г-н Къртис Ву. Те изразиха оптимизъм в развитието на шивашката индустрия у нас и заявиха, че тяхната фирма ще поддържа нашия пазар с машини с високо качество и достъпни цени.

 

Фирма Kaulin Mfg. Co. Ltd. присъжда на “Юнуз”ООД -Хасково СЕРТИФИКАТ за най-добър външен официален представител за 2003, 2004 и 2006 година. “Юнуз” ООД ежегодно участва на Международния пролетен панаир в Пловдив, а от 2006 година участва в BGate изложение за облекло и текстил.

 

Всяка година се провеждат технически семинари, на които техници от България, Сърбия и Македония получават подробна информация за новите модели шевни машини от тайвански висококвалифицирани кадри на тайванския завод производител Kaulin Mfg. Co., Ltd..

 

“Юнуз”ООД работи на принципа високо качество, самоотверженост, професионализъм и лоялност в обслужването.